PRESS

11 okt 2017

 

Shieldpatrol förvärvar

Stockholm Industries

 

Med vår kompetens inom produktion har vi nu breddat vår portfölj med ytterligare två varumärken, Case-Power och Mr.Watts, genom förvärvet av Stockholm Industries. Vi har också införlivat grafenteknik i mobiltillbehör och skapat ytterligare 3 varumärken; NanoGtech, NanoCase och

NanoSticker.

 

Pärlan Fritz, VD, grundare, Stockholm Industries AB

Grunden för vårt partnerskap med Shieldpatrol är att vi delar kärnvärden och en vision för oss tillsammans som ett gemensamt företag.

 

Vi arbetar nu med ett utökat team och en mycket konkurrenskraftig produktportfölj inom marknaden för konsumentelektroniktillbehör. Synergierna mellan våra företag är

uppenbara och jag ser fram emot vårt framtida företag.

 

Peter Körner, VD, grundare, Shieldpatrol Sweden AB

Tillsammans med Stockholm Industries har Shieldpatrol blivit en ännu mer unik aktör på marknaden för konsumentelektroniktillbehör.

 

Vi har följt Stockholm Industries utveckling och framgång och jag ser fram emot att skapa nya affärer tillsammans. Vi har en spännande tid framför oss.

 

Shieldpatrol Sweden AB

Shieldpatrol strävar kontinuerligt efter att utveckla affärer med befintliga partners och lägga till nya kunder längs vägen. Vi är både leverantör och tillverkare av mobiltillbehör med försäljningskontor i Sverige, England och USA, med produktionsanläggningar i Sverige och Kina.

 

 

14 juni 2017

 

Copter Exoglass som biltillbehör för Peugeot Sverige

 

Vi kan härmed meddela att Shieldpatrol skriver avtal med Peugeot Sverige. Det blir allt vanligare med större och mer avancerade skärmar i de nya bilmodellerna. Både Shieldpatrol och Peugeot ser värdet i att skydda dessa från start. Copter Exoglass är ett slitstarkt och tåligt skärmskydd gjort av glas som förhindrar repor, smuts och övrigt slitage.

 

Mattias Svensson, Marknadschef Service,

reservdelar & tillbehör Peugeot Sverige
Genom ett samarbete med Shieldpatrol kan Peugeot som ett av de första bilmärkena erbjuda en smidig och enkel lösning för sina kunder. Shieldpatrol är en av marknadens ledande aktörer när det kommer till premiumtillbehör och skyddsglas för mobiltelefoner.

 

Christian Herbertsson,

Försäljningschef Shieldpatrol Sweden AB

Vi är stolta och glada över att Peugeot Sverige valt Shieldpatrol som sin tillbehörsleverantör för sina touchdisplayer. Tillsammans hjälper vi den medvetne kunden att behålla sin bil i nyskick längre.

 

Peugeot Sverige

Peugeot är ett anrikt, väletablerat och stadigt växande bilmärke i Sverige. Vårt mål är att kunden alltid ska få en bra upplevelse, från den första provkörningen hela vägen till köpet av nästa Peugeot. Vi arbetar ständigt med ledorden kvalité och upplevelse - hela vägen!

 

Shieldpatrol Sweden AB

Shieldpatrol arbetar kontinuerligt med att förnyas och utvecklas tillsammans med befintliga och nya samarbetspartners. Vi är både leverantör och tillverkare av mobila tillbehör med säljkontor i Sverige, England, USA, produktion i Sverige och Kina.

 

 

24 maj 2017

 

Shieldpatrol skriver nytt spännande avtal med Bilia personbilar AB

 

Vi är mycket glada att meddela Shieldpatrols samarbete med en av Europas största bilkedjor, Bilia Personbilar AB. Shieldpatrol levererar nu Copter displayskydd som biltillbehör.

 

Peter Andersson, Servicemarknadschef Bilia Personbilar AB

Shieldpatrol har med sin stora omsorg för känsla och kvalité lyckats ta fram ett sortiment av enkla och prisvärda produkter med premiumkänsla. Copter Exoglass är ett skärmskydd av hög kvalité i ett diskret utförande som utan kompromisser skyddar bilens infotainmentdisplay från smuts och repor. Mobila tillbehör från Shieldpatrol är kvalitativa produkter till ett attraktivt pris.

 

Mikael Carlsson, Säljare Shieldpatrol Sweden AB

Vi på Shieldpatrol är mycket nöjda med att ha knutit ett samarbetsavtal med en av bilindustrins största aktörer, Bilia Personbilar. Shieldpatrol representerar ett tillbehörsområde som är både innovativt och personligt. Genom samarbetet kommer utvecklingen tillmötesgå det personliga intresset hos Bilias framtida bilägare.

 

 

 

Bilia Personbilar AB

Bilia är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder.

 

Shieldpatrol Sweden AB

Shieldpatrol arbetar kontinuerligt med att förnyas och utvecklas tillsammans med befintliga och nya samarbetspartners. Vi är både leverantör och tillverkare av mobila tillbehör med säljkontor i Sverige, England, USA, produktion i Sverige och Kina.

 

 

Måndag 17 oktober 2016

 

Shieldpatrol skriver globalt avtal

med världens största distributör

 

- Unik framgång för det Karlstadgrundade företaget

 

I hård konkurrens har Shieldpatrol Sweden AB tecknat ett globalt avtal med Softbank-ägda Brightstar Corp.

 

Avtalet ger Shieldpatrol full tillgång till Brightstar`s distributionsnätverk och kundbas.

Shieldpatrol kommer främst leverera två varumärken för Brightstar; Copter och Trophy.

Copter ( www.copter.com ) är ett premium displayskyddsvarumärke och Trophy ( www.trophy.se ) levererar  mobilplånböcker och skal till mobiltelefoner i en mängd olika utföranden.

 

Brightstar är världens största distributör och ledande inom innovation och lösningar för den trådlösa industrin. Med över 200 operatörer, 40.000 återförsäljare som kunder och lokal närvaro i 50 länder på sex kontinenter omsätter Brightstar ca 12 miljarder dollar.

 

William Ripley, Brighstar VP OEM and accessories:

- We are delighted to have signed our exclusive agreement with Shieldpatrol that will further strengthen our device protection portfolio across our region. Through our partnership with Shieldpatrol we will be able to offer our partners products that are differentiated by quality and design which add huge value to our customer’s product ranges. We have already seen success with several leading partners and the Shieldpatrol brands are perfectly positioned to appeal to consumers and create new opportunities for our retail and operator customers.

 

Peter Körner, VD och grundare:

- Vi är oerhört glada och stolta över det här globala avtalet med Brightstar.

Tillsammans har vi under sju år haft ett framgångsrikt och välfungerande samarbete på den nordiska marknaden, och nu stärker vi vårt partnerskap ytterligare.

Vi ser Brightstar som den självklara samarbetspartnern och branschens starkaste fönster ut mot återförsäljarledet.

Strategin och vår gemensamma plan framåt är satt, nu fortsätter vår fantastiska resa.

 

Shieldpatrol Sweden AB

Grundat av Peter Körner och Alexander Tingvall. Shieldpatrol ( www.shieldpatrol.se ) är både leverantör och tillverkare av mobiltillbehör.

Säljkontor i Sverige, England och vi designar och tillverkar både i Sverige och Kina.

 

- Vi är redo att ta klivet ut på världsmarknaden säger Peter Körner

 

Peter Körner

Owner/Founder

Alexander Tingvall

Owner/Founder

Copyright © 2016 Shieldpatrol. All rights reserved

Webb by: Lagom Design AB